Skip to main content

Tuinonderhoud

Je tuinonderhoud aan ons overlaten? Wij hebben de kennis in huis om te snoeien en mesten volgens de seizoenen. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste kennis over het onderhoud van planten. We kunnen dit zowel eenmalig als periodiek doen. Zo moet jij alleen nog maar achterover leunen in je tuin.
Tuinonderhoud

Waarmee kunnen wij je helpen?

Snoeien

Elke tuin heeft zijn eigen eisen voor het snoeiwerk. Wij hebben het juiste gereedschap en de nodige kennis. Zo brengen we je planten en bomen terug in vorm.

Bemesten

We bemesten je tuin met erkende meststoffen. Zo krijgt elke plant wat ze nodig heeft.

Onderhoud van gazon

Wij zorgen voor het verticuteren, maaien, onkruidbestrijding, kantjes afsteken,… Zo ziet je gazon er terug piekfijn uit. Meestal is het dan ook de blikvanger van je tuin.

Vijveronderhoud

Heeft je vijver nieuwe planten nodig? Wil je je water wat helderder? Wij zorgen voor het onderhoud en zo is je vijver in evenwicht.

Onkruidbestrijding

Wij zorgen voor een onkruidvrije tuin.

Rooien van bomen en andere beplanting

Een boom of andere beplanting die je liever kwijt dan rijk bent? Wij zorgen voor het omdoen van bomen en het uitfrezen van de wortel.

Bedrijfstuin

Ook bij bedrijven komen we graag langs voor het onderhoud van de tuin. De eerste indruk bij een bedrijf is zeer belangrijk, daarom zorgen wij dat deze eerste blik meteen een positieve kijk geeft op uw bedrijf.

Een groene buffer voorzien rond een bedrijfssite te Olen

Enkele realisaties

Heb je weinig tijd om je tuin te onderhouden? Wij komen langs voor jouw tuin een grondige onderhoudsbeurt te geven!

Zij zijn al tevreden klant

“Een goed contact en eerlijk in de beoordeling van het werk dat gedaan moet worden.”

Familie De HaesAlgemeen tuinonderhoud

“Dhr. Bart Rombouts is naar mijn mening een zeer bekwame, aardige en betrouwbare tuinaannemer die zijn afspraken perfect nakomt . Zeer fijn om mee samen te werken en een absolute aanrader!”

Jasper BreedveldAlgemeen tuinonderhoud
Worden wij jouw nieuwe tuinaannemer? We helpen je graag verder!